Doradekorasjon.no er en uavhengig nettside som skriver om interiør, hjemmedesign i egen praksis og om de siste trendene i hele verden.

For å garantere en god opplevelse for de som bruker denne nettsiden har jeg laget noen enkle, men viktige retningslinjer. Om du mener at det er noen brudd på retningslinjer på min hjemmeside, eller om du har noen spørsmål, kontakt gjerne meg via e-post (dora.g.solheim@gmail.com).

Informasjonskapsler (cookies)

Jeg benytter informasjonskapsler (cookies) fra Google Analytics System, for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke min nettside, forutsetter jeg at du samtykker til dette. I informasjonskapslene lagres opplysninger om: IP-adresse, nettleser, operativsystem, desktop/nettbrett/mobil, samt data over besøkte undersider. Systemet lagrer ikke informasjon som kan identifisere brukeren, men kun aggregerte data.

Sikkerhet

Min hjemmeside bruker Https:// – Hypertext Transfer Protocol Secure system, som er en tryggere utgave av den vanlige http informasjon transfer system. Det betyr at alt innhold som blir sendt og mottatt er kryptert. Dette skaper også beskyttelse mot avlytting, mellomleddsangrep og endring av sendte data. På denne måten  kan du sende ditt navn og e-post adresse på en trygg måte til meg, og det gjelder også den andre veien, jeg kan sende deg sensitiv informasjon, for eksempel en e-bok, eller et kurs.

Personvern

Jeg innhenter kun informasjon fra deg som er relevant for meg: navn og e-post adresse. Jeg vil kun oppbevare din personlige informasjon så lenge det er relevant i forhold til hensikten med innsamlingen. Jeg bruker din informasjon kun for mitt eget formål, derfor gir jeg det ikke videre til en tredje part. Du kan når som helst sende en melding om å stoppe bruk av dine personlige opplysninger til direkte markedsføring.  Kontakt gjerne meg via e-post (dora.g.solheim@gmail.com).

Les mer om min Personvernerklæring

Innhold fra tredje part

Jeg følger opp flere interiør magasiner og nettsider. For å gi deg de siste nyhetene og det mest varierte innholdet  publiserer jeg på min side flere av artiklene fra tredje part. På slutten av artikkelen flagger jeg kilden av informasjonen. Jeg tar ikke ansvar for innholdet i disse artiklene.

Hvis du, som leser, kunde eller kursdeltaker  sender dine bilder og kommentarer på min nettside, eller tagger det med #doradesign (eller andre av mine #taggene) på Instagram forbeholder jeg meg retten til å publisere en artikkel basert på denne uten nærmere avtale eller noen form for forhåndsgodkjenning fra avsender selv om jeg redigerer innholdet før publisering. I den grad avsender har sendt med bilder eller illustrasjoner, forbeholder jeg meg retten til å benytte disse og forutsetter at avsender har innhentet eventuell tillatelse fra fotograf. Om en slik tillatelse ikke er innhentet, anser jeg avsender som juridisk ansvarlig og må selv ta konsekvensene av dette.

Kommentarfelt

Leserne av DoraDesign.no er en gruppe folk med felles interesser  og det er ønskelig med kommentarer som gir nyttig informasjon, støtte til hverandre eller tilfører saken nye elementer. Kommentarer med unødvendige lenker eller annonser vil bli fjernet. En hyggelig tone er en selvfølge i alle innlegg, selv om kan vi ha forskjellige meninger, vi bør formulere det på en fin måte. Brukere som bryter med mine retningslinjer, kan bli sperret ute fra samtaler uten varsel.

Opphavsrett

Innholdet av min hjemmeside er beskyttet av opphavsretten. Tredjeparters bruk – helt eller delvis – for all slags formål er ikke tillatt uten følgende bemerkningen og linken: copyright©doradesign.no