Bestill befaring / konsultasjonstime

 

 

Velg en dato for konsultasjon og fyll ut feltene på siden.

 

Kontortimer er M-F: fra kl. 9 til kl. 15.

Det er mulig å bestille tid før eller etter kontortid, med 30% ekstra kostnad.

 

Jeg tilbyr en stk konsultasjon pr. dag. Hvis du ser at en dag er opptatt, har du ikke mulighet til å velge konsultasjon denne dagen. Når du velger dato, kan du legge inn i “foreslått tidspunkt” -feltet når du kan delta på møte. Jeg vil ta kontakt med deg via e-post og gi tilbakemelding om ditt tidspunkt er bekreftet, eller om vi må finne et nytt tidspunkt.

 

Hvis du kjøper det som gavekort, kan du la feltet “foreslått tidspunkt” tomt, eller skrive: etter avtale. Skriv dine personlige informasjoner om navn, og adresse for fakturering. Velg en dag og jeg vil avtale datoen med de som får gavekortet. Hvis du ønsker å kjøpe konsultasjonspakke, ta kontakt via e-post.

 

Pris for befaring / konsultasjonstime

Pris: 1.840 kr + mva 

(Reisekostnad er inkludert i Stavanger område)

Ønsker du å bestille en av mine tjenester, vil kostnaden av betalt konsultasjonstime bli trukket fra totalsummen.

Etter besøket vil du få en mini prosjektplan og et pristilbud. 

Mini prosjektplan:

  • Arbeidsområde og beskrivelse
  • Budsjettplan
  • Tidsplan

 

Calendar is loading...
Powered by Booking Calendar
captcha
Regler for bestilling

Her kan du bestille time. 

For å avbestille eller endre din eksisterende timebestilling må du ta kontakt via e-post: dora@doradesign.no  Du må avbestille time senest 24 timer før avtalt møte.

Konsultasjonstimen betales før møte starter. Etter bestilling vil du få en e-post på at bestillingen din er mottatt og at du venter på bekreftelse. I denne bekreftelsen vil jeg godkjenne ditt foreslåtte tidspunkt for dagen, eller hvis dette ikke passer foreslår jeg to andre tidspunkt. Vi vil finne den beste løsningen for begge gjennom e-post.

Når tidspunktet er godkjent på begge sider, vil jeg sende deg en faktura, som skal betales før bestilt konsultasjonsdato. Etter betaling får du en e-post om at bestillingen din er godkjent og betalt.

Hvis du bestiller konsultasjonstid for andre tjenester (On-line boligstyling, Visuell planlegging, Reell planlegging) fungerer oppgjøret på samme måte. Ønsker du å fortsette med en av disse tjenestene, vil kostnaden av betalt konsultasjonstime bli trukket fra totalsummen. (Andre tjenester enn konsultasjonstimer betales delt: 30% forskudd, og 70% før siste leveranse)

I tilfelle du ikke møter til første konsultasjonstime, vil innbetalt time ikke bli refundert.
Avbestiller du senere enn 24 timer før avtalt konsultasjonstime, vil 50% av konsultasjonstimen bli refundert.
Avbestiller du innen 24 timer før avtalt konsultasjonstime, vil 100% av konsultasjonstimen bli refundert.

For å kunne bestille time må du samtykke i at ditt navn, e-postadresse og mobiltelefonnummer lagres.  Jeg innhenter kun informasjon fra deg som er relevant for meg. Jeg vil kun oppbevare din personlige informasjon så lenge det er relevant i forhold til hensikten med innsamlingen. Jeg bruker din informasjon kun til eget formål, og formidler ikke videre til tredje part. Du kan når som helst sende en melding om å stoppe bruk av dine personlige opplysninger til direkte markedsføring.  Kontakt meg gjerne via e-post

Best practice

Meld deg på mitt nyhetsbrev om lærerike historier, som er sendt en gang per måned

"Hvordan man kan unngå de største planleggingstabbene"

Samtykke

13 + 11 =