one man show?

Interiørarkitektur: Ja

Prosjektering: Nei.

Jeg er veldig takknemlig for at jeg, i løpet av 4 år i bransjen fikk treffe flere flinke folk og kunne jobbe sammen med. I løpet av flere prosjekter fikk vi noen utfordringer som fungerte slik en naturlig seleksjon og til slutt viste fram de, som tilpasser seg best til de nye omstendighetene. I dag er jeg stolt av å jobbe sammen med en veldig effektivt og målorientert lag av profesjonelle fagfolk. Vi sammen kan levere høy kvalitet fra A til Å innen eiendomsutvikling og bedriftsprofilering.

Om meg

Dora Solheim, interiørarkitekt og designer på Linkedin

Detaljorientert

Kontrollfreak? Neida. wink

Jeg får ofte et spørsmål:  “Man kan ikke være god i så mange felter. Hva er din sterk side?”

Jeg tror at jeg er særlig flink til multitasking. Det betyr også at jeg er irritert, hvis noen elementer forstyrrer at helheten blir perfekt og komplett. Jeg lager fort merke til disse små feilene og vil korrigere dem med en gang. Min oppmerksomhet går i mange retninger for å sikre at i en kompleks prosess, akkurat som en orkester alle spiller rette takt i den rette tidspunkt.

engasjert

I løpet av 4 år hadde jeg mer enn 80 prosjekter og det føltes som eiet jeg mer enn 80 bolig / hytte / bedrift…. Hver eneste prosjekt føles som mitt eget. Jeg tror at mine kunder lager merket til det og føler at deres drøm er i gode hender. 

Mitt pikenavn er Lelkes, som betyr “entusiastisk” på ungarsk, og jeg lever opp til det.

empatisk

Jeg er en god lytter. Jeg er opptatt av at de som bruker et rom skal føle at det er tilrettelagt til deres ønsker.

2018 – 2022

Total prosjekt

Prosjektering

Best practice

Meld deg på mitt nyhetsbrev om lærerike historier, som er sendt en gang per måned:

“The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams”

        (Eleanor Roosevelt)