Enmannsshow?

Interiørarkitektur: Ja

Prosjektering: Nei.

I dag er jeg stolt av å jobbe sammen med et veldig effektivt og målorientert lag av profesjonelle fagfolk. Vi kan sammen levere høy kvalitet fra A til Å innen eiendomsutvikling og bedriftsprofilering.

Om meg

Dora Solheim, interiørarkitekt og designer

Det er ikke så mange interiørarkitekter og designere som har masterutdannelse i business og økonomi i tillegg. Jeg har 10 års ledererfaring som ansatt og syv år i min egen bedrift.

Å skape en ny bolig eller et nytt lokale handler ikke “kun” om farger, materialer og møblering. Det er ofte en omfattende prosjektering og stor investering.

Når vi jobber på ditt prosjekt skal du oppleve at planen er spennende, passer perfekt til ditt formål og er fullt gjennomførbar. Jeg sørger for at du får all hjelp til et flott resultat.

 

Les mer om mine erfaringer på Linkedin

Detaljorientert

Kontrollfreak? Neida. wink

Jeg får ofte et spørsmål: “Man kan ikke være god på så mange felter. Hva er din sterke side?”

Jeg tror at jeg er særlig flink til multitasking. Det betyr også at jeg blir irritert hvis noen elementer forstyrrer at helheten blir perfekt og komplett. Jeg legger fort merke til disse små feilene, og vil korrigere dem med en gang. Min oppmerksomhet går i mange retninger for å sikre  en kompleks prosess,  som i et orkester der  alle spiller rett takt i på rett tid.

engasjert

I løpet av fire år har jeg hatt mer enn 80 prosjekter, og det føles som om jeg eier jeg mer enn 80 boliger, hytter og bedrifter.  …. Hvert eneste prosjekt føles som mitt eget. Jeg tror at mine kunder lar merket til det og føler at deres drøm er i gode hender. 

Mitt pikenavn er Lelkes, som betyr “entusiastisk” på ungarsk, og jeg lever opp til det.

empatisk

Jeg er en god lytter. Jeg er opptatt av at de som bruker et rom skal føle at det er tilrettelagt til deres ønsker.

2018 – 2024

Total prosjekt

Prosjektering

“The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams”

        (Eleanor Roosevelt)

Best practice

Meld deg på mitt nyhetsbrev om lærerike historier, som er sendt en gang per måned

"Hvordan man kan unngå de største planleggingstabbene"

Samtykke

8 + 1 =