Velkommen til min hjemmeside.

 

Jeg er Dora Solheim, en engasjert interiørkonsulent som elsker farger og stil i huset. Jeg tok fagbrev som interiørarkitekt i 2006. Siden dette har jeg hjulpet flere med små og store prosjekter.

Alle har en drøm om hvordan de vil ha det i deres hjem. Jeg er ganske sikker på at du også vet hva du liker. Men det kan være vanskelig å gjennomføre dette ned i de minste detaljene.

Først og fremst liker jeg forskjellige stiler i huset, jeg liker personlighet i hvert eneste hjem. Jeg vil ikke at du skal ha min stil i ditt hjem. Du skal finne din egen stil, og det er det  jeg vil hjelpe deg med.

For å skape et nytt hjem, basert på din stil og smak vil vi jobbe tett i løpet av prosjektet.

 

 

 

Steg-per-steg vi går igjennom:

 • Ditt og deres behov, drømmer, planer, spesielle ønsker
 • Du får inspirasjonsmateriell fra meg. Jeg vil prøve å åpne sansene dine for de siste trendene i verden.
 • Jeg ønsker å stimulere deg med forskjellige “smaksprøver”, kombinasjoner gjennom “mood board” -prosjekter.
 • Vi finner sammen den mest optimale innredningen for alle beboerne og litt ekstra for å gi hjemmet ditt en personlig vri.
 • Det er ikke så lett å se for seg alle planene, derfor får du 2D visuelle plantegninger og en 3D virtuell visning for hele huset. Det vil føles som du går gjennom hvert eneste rom og får sett deg rundt fra gulv til tak. Ingenting er tilfeldig, du vil se resultatet før gjennomføring. Slik er det mye enklere å ta beslutninger.

  Takk for at du kikket innom. 🙂

  Det er alltid kjekt å bli kjent med noen som er interessert i interiør og hjemmedesign. Jeg håper at du vil ta kontakt, så vi får mulighet til å bli bedre kjent med hverandre.

  Mvh, Dora