Tibetanske jenta

Høst 2022, Dora Design

Dette prosjektet er veldig spesielt for meg, fordi jeg har deltatt i hver eneste fase fra ny plantegning til slutt styling.

Jeg optimaliserte plantegningen med å stenge døra mellom gang og TV-stue, og som familien ønsket, fjernet jeg vegg mellom spisestue og stue. De ønsket å fjerne to peiser og ha en moderne i stedet. 

Ved møblering designet jeg TV-veggen og vegghengt skap, og reol med belysning i hjørnet. Vi utviklet sluttkonseptet for kjøkken i samarbeid med Svane kjøkken. De hjulpet meg med å levere de skreddersydde møblene også.

 Jeg bruker en software som kan modellere varene fra de fleste av de største produsentene i Skandinavia, og kunne vise møblering og belysning til mine kunder før de bestilte dem.

Jeg har planlagt farger og materialer for hele etasjen, og da jeg fikk øye på dette bildet med den tibetanske jenta hos en av mine leverandører i Oslo, tenkte med en gang på dette prosjektet. Jeg syns at det innrammete broderte bildet kunne passe perfekt i disse omgivelser. Jeg sendte bilde og sms med en gang til min kunde og de ba meg å kjøpe det for dem. Jeg følte meg så glad for at de stolte på mitt forslag. Jeg tror bildet kom på rett plass, og de er også veldig fornøyde med denne unike dekorasjonen.

Bilder fra planlegging

Lignende prosjekter

Villa på Hafrsfjord

Dette huset med tre etasjer og hage ble totalrenovert.

3D interiørdesign
Villa på Østlandet

Familien som bor her ønsket å utvide huset med en ekstra etasje med luksus baderom og soverom i ett. Hage vil bli delt opp i seks områder med forskjellige funksjoner.

 

Valnøtt kjøkken med grønne farger

Helhetlig stil med samme fargepalett og materialvalg i en åpen løsning: stue – spisestue – kjøkken i ett.

Best practice

Meld deg på mitt nyhetsbrev om lærerike historier, som er sendt en gang per måned

"Hvordan man kan unngå de største planleggingstabbene"

Samtykke

14 + 11 =