Bolig

Pusser du opp, eller bygger du nytt hus? Gjør du det selv eller leier du inn et firma? Det er sjelden at to prosjekter er like.

Er du en…

– altmuligmann / -kvinne?

Hvis du gjør de fleste oppgavene selv, og bruker fagfolk kun for elektriker- og rørleggerarbeid trenger du kanskje ikke så mye hjelp fra en interiørarkitekt. Men du vil ha en plan, en visuell 3D modell som setter sammen alle tankene i hodet ditt. Du kan vise til hele familien hvordan prosjektet vil se ut og kan gi et felles forståelse til fagfolk når du vil sette jobben i gang.

Det kan være nok med en Konsept plan, Fasadebilder, Elektroplaner og VVS planer

 

– med et stort prosjekt? – med kompleks oppdrag på flere fagområder

Hvis du bygger et nytt hus og er i startfasen  med arkitekten, bestill en konsultasjonstime for å få en  skisse over planløsningen.

Hvis du har en arkitekttegning, og vil komme i gang med interiørdelen av prosjektet vil du mest sannsynlig ha en detaljert plan-pakke over hele prosjektet.

Du vil trenge en Konsept plan, alle Målsatte interiørarkitekttegninger og kanskje hjelp med Prosjektledelse.

 

Vi tilbyr

1. Koordinering av:

  • Arkitekt tegning ved nybygg
  • Byggteknisk tegning og søknad
  • Bygging og renovering

2. Interiørarkitektur og -design

Konsept plan med målsatte interiørarkitekttegninger og dokumentasjon

3. Prosjektledelse i gjennomføringsfasen

4. Innkjøp og montering av skreddersydd innredning

5. Styling og dekorasjon

6. Koordinering av planlegging og gjennomføring av hage design.

7. Innkjøp og montering av utemøbler.

Pris

Prisen varierer fra størrelse av prosjektet og bredde av faglig hjelp du bestiller fra meg. Begynn med en konsultasjon, som koster 2.300 kr / time, og du vil få en mini prosjektplan etter besøket. Hvis du bestiller prosjekt fra meg vil konsultasjon /befaring  trekkes fra totalsummen.

Mini prosjektplan:

  • Arbeidsområde og beskrivelse
  • Budsjettplan
  • Tidsplan

 

Referanse prosjekter

Prosjekt bilder – Tibetanske jenta

Dette prosjektet er veldig spesielt for meg, fordi jeg har deltatt i hver eneste fase fra ny plantegning til slutt styling.

Jeg optimaliserte plantegningen med å stenge døra mellom gang og TV-stue, og som familien ønsket, fjernet jeg vegg mellom spisestue og stue. De ønsket å fjerne to peiser og ha en moderne i stedet. 

Ved møblering designet jeg TV-veggen og vegghengt skap, og reol med belysning i hjørnet. Vi utviklet sluttkonseptet for kjøkken i samarbeid med Svane kjøkken. De hjulpet meg med å levere de skreddersydde møblene også.

 Jeg bruker en software som kan modellere varene fra de fleste av de største produsentene i Skandinavia, og kunne vise møblering og belysning til mine kunder før de bestilte dem.

Jeg har planlagt farger og materialer for hele etasjen, og da jeg fikk øye på dette bildet med den tibetanske jenta hos en av mine leverandører i Oslo, tenkte med en gang på dette prosjektet. Jeg syns at det innrammete broderte bildet kunne passe perfekt i disse omgivelser. Jeg sendte bilde og sms med en gang til min kunde og de ba meg å kjøpe det for dem. Jeg følte meg så glad for at de stolte på mitt forslag. Jeg tror bildet kom på rett plass, og de er også veldig fornøyde med denne unike dekorasjonen.

Stavanger Aftenblad har publisert en reportasje om prosjektet.

Bilder fra planlegging

Lignende prosjekter

Villa på Hafrsfjord

Dette huset med tre etasjer og hage ble totalrenovert.

3D interiørdesign
Villa på Østlandet

Familien som bor her ønsket å utvide huset med en ekstra etasje med luksus baderom og soverom i ett. Hage vil bli delt opp i seks områder med forskjellige funksjoner.

 

Valnøtt kjøkken med grønne farger

Helhetlig stil med samme fargepalett og materialvalg i en åpen løsning: stue – spisestue – kjøkken i ett.

Best practice

Meld deg på mitt nyhetsbrev om lærerike historier, som er sendt en gang per måned

"Hvordan man kan unngå de største planleggingstabbene"

Samtykke

11 + 14 =