Test det med mobilen din

 

  1. Åpne denne siden på mobilen din
  2. Klikk på bildet til høyre
  3. Begynn med VR visning
  4. Trenger du litt hjelp? Se videoen under

SISTE TEKNOLOGI

Virtual Reality = VR

Vi ser VR briller mest på de som leker med videospill, men denne nye teknologien sprer seg i alle slags områder av livet vårt som blant annet ny utdannings-, forsknings- og modellerings- verktøy.

Når vi bruker denne software’en og utstyr’et kan vi bevege oss i en 3D, virtuelle verden og få en sterk opplevelse av noe som ikke finns ennå, bare planlagt.

Denne revolusjonistiske, siste teknologien er tilgjengelig i interiørdesign også. Med hjelp av VR teknologi får du en 720 graders innblikk i ditt fremtidige hjem.

720 grader betyr at du kan se, ikke bare horisontalt rundt deg, men også vertikalt.

Det vil føles som om du går gjennom hvert eneste rom og og får sett deg rundt fra gulv til tak. Ingenting er tilfeldig, du vil se resultatet før gjennomføringen. Slik er det mye enklere å ta beslutninger.

Med bestilling av Visuell planlegging eller Reell planleggingstjeneste vil jeg sende deg en spesiell fil, som du kan laste ned på din mobil gjennom en  applikasjon. Du plasserer mobilen  i VR brillene og begynner den virtuelle visningen. Du vil se innredningen i boligen avhengig av hvor du snur hodet ditt.

Systemskrav for 720 graders opplevelse fra mobilen:

  • Full HD skjerm,
  • innebygd gyroskop

VR briller virker bra i 360 graders visning også.

Vil du dele opplevelsen med andre som har ikke VR briller?

De kan også laste ned applikasjonen på sin mobil, nettbrett eller laptop, og se samme visningen. Forskjellen med og uten VR briller er at med brillene utelukker du alt som er rundt deg i virkeligheten, derfor får du en mer ekte følelse at du er på visning i en virtuell bolig.

Se mer om VR teknologi i følgende videoen: