Interiørarkitektur og prosjektering

Referanser

Bolig

Hytte og hage

Bedrifter

Fargeråd

Få hjelp med en gang, last ned min stil- og fargekatalog

Bærekraft

Vi begynner med en god plan…

For å gjennomføre det mest effektive og lønnsomme prosjektet må man ha en god og detaljert plan. Med flere års erfaring peker vi på de kritiske punktene i budsjett, tids- og prosessplan. Vi holder fokus på en jevn framgang og målrettet gjennomføring.

…og holder kontroll videre

Vårt nettverk er ditt nettverk. Bruk vårt lag for å bli fornøyd med sluttresultatet.

Bestill og få hjemlevert

Evalueringer

Våre kunder

“Fagfolk er fagfolk”

Jeg er veldig fornøyd og imponert hva jeg fikk utav 1 time rådgivning på nett. Fagfolk er fagfolk og Dora kan sitt fag. Fikk mange ulike ideer og klarte å lande hva jeg vil gjøre, og enda var det mer tid igjen av timen. Dora er hyggelig og svarte på alle mine spørsmål…og mer til. Da er det bare å brette opp armene og sette i gang og jeg kommer nok til å kontakte henne i prosessen. Tusen takk for ideer og veiledning Dora”Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam eu ante eu lectus ornare porta.

Tordis L. 

“Vi anbefaler henne på det sterkete!”

“Redesign av Thai Restaurant / takeaway lokale – Kjempefornøyd med Dora. Hadde online rådgivning som fungerte utmerket. Stilig og fint design av både lokale og møbler. Vi anbefaler henne på det sterkeste! “

Sigve Larsen / Sen Thai – Sola

“Nøye, kreativ, profesjonell…”

“Interiør 2021 stil – Villa fornyelse Asker – Dora Design gjør en veldig god jobb, svært godt første inntrykk som bare forsterkes når man kommer videre i prosessen. Nøye, kreativ, profesjonell, og veldig faglig dyktig! Anbefales!

Morten C. Gabrielsen

Jeg kommer til å savne samarbeidet vårt

“I forbindelse med oppussing av hovedetasjen(kjøkken, stue og gang) i vårt hus valgte vi å engasjere Dora Design til å hjelpe oss med prosessen og det var noe av det klokeste vi har gjort.

Dora har fulgt oss i hele oppussingsprosessen fra start til slutt, og hun har vært utrolig dyktig til å finne frem til gode løsninger for oss. Hun er flink til å lytte, veldig kreativ og veileder deg på en fin måte.

Vi føler virkelig at resultatet ble som forventet, om ikke enda bedre. 🙂

Elin Skjeldal

Best practice

Meld deg på mitt nyhetsbrev om lærerike historier, som er sendt en gang per måned

"Hvordan man kan unngå de største planleggingstabbene"

Samtykke

13 + 9 =